Informatie over thuisaccu met zonnepanelen

female viagra

LG Chem is een dochterbedrijf van LG en is het grootste chemische bedrijf van Zuid Korea.
Met vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van batterijen zijn ze een toonaangevende aanbieder van opslagsystemen en een van de bekendste met de Li-ion thuisaccu opslagsystemen.

De LG Chem batterijen worden geladen met elektriciteit afkomstig van uw zonnepanelen of bijvoorbeeld tijdens het daltarief. Op deze manier kan in de avond de woning van stroom voorzien worden die overdag zelf is opgewekt. De LG Chem geeft u dus de mogelijkheid om zelfconsumptie van zonne-energie te maximaliseren.

Wat er ook gaat gebeuren met de salderingsregeling met LG Chem bent u er klaar voor.

De accu’s van BYD worden zowel in elektrische voertuigen als stationaire opslagsystemen gebruikt. Bij het opslaan van energie uit zonnepanelen concentreert BYD zich op de uiteenlopende eisen van on- en off-gridtoepassingen.

De B-Box HV is een echt hoogspanningsysteem dat van 6,4 tot 11,52 kilowattuur kan worden opgeschaald. Dit is dus een voordeel, omdat later een zelfvoorzienende accu voor uw zonnepanelen uitgebreid kan worden. Dit is zowel voor particulier als wel bedrijven een prettige optie.

De energieopslag is compatibel met de accu-omvormers van SMA en Kostal en daardoor zijn ze ook geschikt voor achteraf inbouwen in bestaande installaties. Het systeem is door de modulaire accu-units en het kabelloze insteeksysteem eenvoudig te installeren. BYD biedt een gegarandeerd vermogen gedurende 10 jaar voor een vermogen van meer dan 80 procent van de ‘nuttige’ capaciteit van de zonne-energie opslagaccu.

De accu’s van  Pylontech zijn ideaal voor een opslagsysteem bij uw woning. De accu is klein van formaat, heeft een lange levensduur en is eenvoudig uit te breiden naar meer vermogen.

Kenmerken van een Pylon thuis opslagsysteem zijn

  • Geschikt voor de meeste hybride opslagsystemen
  • Eenvoudig aan te sluiten en uit te breiden
  • Neemt weinig ruimte in door compact formaat
  • Veiligheid door intelligent BMS
Victron Energy is een bekende speler in de martk van zonneopslag systemen. De bekende blauwe kasten maken ze onderscheidend. Doordat de terugleververgoedingen afnemen, neemt de potentie voor een energieopslagsysteem voor eigen gebruik iedere dag toe. Tussentijdse energieopslag verhoogt het eigen verbruik van opgewekte zonne- en / of windenergie. De logische volgende stap is dan ook 100% eigen verbruik en onafhankelijkheid van het net. De systemen van Victron energy kunnen ook  systeem  gekoppeld aan een generator, zodat de optie bestaat om compleet onafhankelijk van de energiemaatschappij te worden.
Tesla is een belangrijke trendsetter geweest voor de thuisaccu ‘Powerwall’. Iedereen kent het plaatje wel van deze spaceachtig uitziende Lithium-ion batterij. Met de komst van de thuisaccu zien we een trend dat ieder jaar de batterijen 20% goedkoper worden vanaf 2010 tot 2017 is zowel de prijs gedaald als de innovatie verhoogt en hierdoor de kwaliteit van de accu’s in combinatie met slimme technieken.  
SolarWatt is een innovatieve Duitse fabrikant met meer dan 24 jaar ervaring, en richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt. De zonnepanelen worden in Duitsland geproduceerd. Solarwatt is voor 90 procent in handen van investeerder Stefan Quandt. Stefan Quandt is onder andere grootaandeelhouder van BMW.

Solarwatt heeft middels samenwerking met BMWi een van de meest geautomatiseerde fabrieken ter wereld; de productie wordt volledig uitgevoerd door robots.

SolarWatt levert innovatieve oplossingen voor het opslaan van zonne-energie in samenwerking met BMW i en Bosch.

Wilt u meer informatie over thuisaccu's om uw zonne-energie op te slaan ?

Heeft u interesse of wilt u advies over de mogelijkheden van zonnepanelen opslagsysteem ?

* verplichte velden om in te vullen

9 + 6 =

Contact

Solarama B.V.
Langelersdijk 1
7245 PE
Laren Gld

Tel. 0573-794510
Mob. 06-15866157
info@solarama.nl

Algemeen

Algemene voorwaarden
Contact
Klantbeoordeling

Solarama © | BeContent.Online